Amazon MP3 Clips

Thursday, September 8, 2011

Akuarium Freshwater :)

halo! slm everyone..so mulai hari ni..sy nk start mnulis la tentang freshwater tank yg da sy setup'n lbeh kurg 2mggu lps..actually, sy da start bt planted tank sejak thn 2004 lg..cumenye, dah lama2 ni baru nk upgrade sket..nk move dari low tech ke hi tech..so..dari masa ke semasa sy akn update bout the tank kt sini :)

Sunday, July 31, 2011

Never Joke A Potato..!

guess what? i never thought potato bole jadi sesedap potato kat ireland potato.. :D

Monday, July 25, 2011

dalam 3 hari lg...he..he..he..

akhirnye...dlm mase 3 hari lg.....ak akn behenti keje..wehuu!! :D pnt lah keje..sy malas snanye :P

Sunday, July 24, 2011

indah makna dari cara..tat's y i love u :)

tatkala ak menaiki tren saban hari ke tempat kerja mahupun tnga berjalan2 dlm perjalanan ke breadstory midvalley telah bnyk mnguji rasa rindu terhadap wifeku :) ye la..mane x nye..sikit2 diuji dgn tgk org jln berdue..bermesre2..sape xrindu isteri kn? :) tp..tatkala itu semua menjadi tatapan mata ku..hatiku tertarik utk berbicara tentang perkara yg menjadi tatapan hati ku :)dlm diam2, bnyk yg ak pelajari tentang my 'better half' or dlm bhse melayunye..isteriku :) dlm diam, sbnrnye..ak bnyk m'pelajari cara isteriku mnunjuk'n syg n cintanya :) yg pasti..dia sgt3 mnyayangi diriku..itu ak pasti..n ak..sbg suaminya, berasa sgt3 bertuah kerana Allah menanam'n perasaan syg yg subur dlm benak hatinye kpd diriku :)kini..ak xkesah lg dgn pelbagai drama kasih yg kutemui dlm gerabak2 KTM mahu pn di lorong2 persiaran midvalley..yg pasti, dirumah..seorang bidadari mnunggu kepulangan ku kerana ak ad kekasihnya :)

Tuesday, July 12, 2011

err.. :P

so..basically..still, blog ini masih xtw nk cakap ape.. :P

Monday, July 11, 2011

akhirnye..

dapat jugak menukar background baru..begitu cantik skali nmpknye..hehe :P

Testing2...testing 1 2 3... :D check2..rock2.. :D

err....xtw nk cakap ap..saje testing...haha :)